Turer på svensk til Auschwitz-Birkenau: skriv email på travel@turpol.com og spør om ledige plasser

Om oss

HVEM ER VI?

TURPOL er et reisebyrå som driver med turer til Polen fra hele Skandinavia, både  gruppeturer og turer for individuelle turister. Vårt kontor ligger i Krakow – Polens kulturhovedstad. Byen har en atmosfære du ikke finner noe annet sted. Byens rike historie blandet med dagens dynamiske utvikling gjør oss stolte av å leve og jobbe i Krakow.

VÅR HISTORIE

Vi har viet oss til gruppturisme siden 2001. I løpet av alle disse årene har vi fått mye erfaring i reiselivsbransjen, og vi utvikler oss hele tiden. Vi samarbeider med flere reisebyråer i Skandinavia og har kapasitet til å betjene flere nye kunder.

Hvert år arrangerer vi rundt 100 gruppeturer for skoler og selskaper fra Skandinavia. I tillegg arrangerer vi hvert år guidede turer for ca. 8000 individuelle turister. Antallet fornøyde gjester vokser stadig. Et bevis på det kan være positive vurderinger på TripAdvisor, hvor vi har fem stjerner og Certificate of Excellence.

VÅRE VISION

Våre guidede turer er hovedsakelig på svensk og norsk, men også på engelsk, tysk, finsk og dansk. Vi arrangerer guidede turer i Krakow, Auschwitz og saltgruven i Wieliczka, og vi arrangerer også turer på norsk/svensk til Warszwa, Gdansk, Wroclaw, Zakopane og Stutthof.

Våre hyggelige, hjelpsomme og erfarne guider utvikler seg kontinuerlig og arbeider engasjert med å vise våre gjester de mest interessante stedene i Polen.

Vårt mål er at besøkende skal trives og føle seg trygge i landet vårt. Polen er et helt annet land enn Norge eller Sverige, og på denne måten litt “eksotisk” for besøkende, men vi vet at våre gjester vil bli positivt overrasket under sitt besøk i Polen.

 

TURPOL er registrert som en reiseoperatør i Polen og har en reisegaranti som er obligatorisk for alle offisielle reiseoperatører i Polen. TURPOL har godkjening nr. Z/41/2006, og hvert år betaler reisegarantien.

 

onasfoto

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  Agencja Digital: hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies
Auschwitz-Birkenau på svenska - fråga om datum och lediga platser - kontakta oss: travel@turpol.com