Turer på svensk til Auschwitz-Birkenau: skriv email på travel@turpol.com og spør om ledige plasser

for grupper

grupy_turer_skolklasser1

Skolereiser

Vi arrangerer pakkereiser til Krakow for skoleklasser fra Sverige og Norge. Vi ordner overnatting, transport,  guidede turer på norsk eller svensk og andre arrangementer skreddersydd for gruppens behov og budsjett.

more_pdst

grupy_koressor

Korreiser

Vi arrangerer turer for kor fra Skandinavia. Hvorfor ikke synge i en av de fine gamle kirkene i Krakow? Turpol bistår med organisering av slike konserter og hele reiseopplegg. Våre norsktalende eller svensktalende guider kan assistere dere hele tiden.

more_pdst

 

grupy_konferensor1

Konferansereiser

Krakow er en flott by for å arrangere en konferansetur. Det finnes mange hoteller som tilbyr ulike typer konferanserom, samt et nybygd ICE Krakow kongressenter. Der kan man kombinere forretning med fornøyelse.

more_pdst

wycieczki_krakow2

Forretningsreiser

Hvorfor ikke ta med deg personalet på en forretningsreise til Krakow? Vi hjelper til med alle reisearrangementene som overnatting, spennende utflukter, team-building-aktiviteter og mer.

more_pdst

grupy-andra-stader

Andre byer i Polen

Har du allerede vært i Krakow? Turpol kan også organisere turer til andre byer i Polen, blant annet Warszawa, Gdansk, Zakopane og Wroclaw. Besøk Polen med en norsktalende guide!

more_pdst

lista_faq

FAQ

Her finner du svar på vanlige spørsmål om våre turer.

 

 

more_pdst

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  Agencja Digital: hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies
Auschwitz-Birkenau på svenska - fråga om datum och lediga platser - kontakta oss: travel@turpol.com