Turer på svensk til Auschwitz-Birkenau: skriv email på travel@turpol.com og spør om ledige plasser

Vi anbefaler

Er du ikke sikker på hvilket hotell i Krakow du skal velge? Her finner du våre forslag:

 

Hotell Best Western Krakow Old Town***

krakow_best-western-krakow-old-town-

Det er et hotell med utsikt over Planty, en park rundt Gamlebyen. Hotellet ligger i hjertet av Krakow, bare noen få skritt fra Hovedtorget og Wawel-slottet. Det eneste hotellet i sentrum av byen som har sin egen parkeringspark med 20 parkeringsplasser. Hotellet tilbyr 75 luksuriøst innredede rom for røykere og ikke-røykere, samt rom med fasiliteter for funksjonshemmede.

 

Hotell Classic ***

Hotel Classic

Det er et moderne 3-stjerners hotell som ligger bare 3 minutter fra Hovedtorget. Hotellet har imponerende renessansearkitektur og tilbyr 73 plasser. Classic ligger i Gamlebyen, men Planty parken holder det borte fra det høye senteret. Turister kan regne med rimelige priser.

 

Hotell Grand *****

Hotel Grand

Det er et luksuriøst 5-stjerners hotell for krevende turister. Det ligger bare 100 meter fra Hovedtorget. Hotellet har tatt imot gjester siden 130 år. Det har 55 rom med unike, historiske interiører og 9 luksussuiter. Grand har en Michelin-anbefaling.

 

 

Hotell Unicus ****

Unicus

Det er et moderne fire-stjerners hotellet som ligger 150 meter fra Hovedtorget i en av de gamle leiegårdene i krakow. Beliggenhet i hjertet av Gamlebyen gjør det til et ideelt sted for forretningsreisende og globetrottere. Rommene er funksjonelle og godt utstyrt.

 

Det finnes et stort utvalg av restauranter i Krakow, men nedenfor følger de som du virkelig må besøke. Basert på vår erfaring anbefaler vi følgende steder:

 

Restaurang „Szara”

szara

Restauranten ligger ved Hovedtorget, ved siden av Maria-kirken. Det er en luksus restaurant med Michelin anbefaling. Det er en dyr restaurant, men prisene tilsvarer kvalitet. Der kan du smake både polsk og europeisk mat.

 

 

 

Restaurang “Bohema”

Bohema 1

Denne restauranten ligger i hjertet av Gamlebyen i Krakow ved Gołębia 2 gate. Tradisjonelle retter fra polsk mat, atmosfære av en kjeller fra 1500-tallet, sammen med profesjonell service garanterer en hyggelig tid for kropp og sjel. I tillegg arrangerer restauranten folkemusikk-konserter som gir deg mulighet til å bli kjent med den polske folkekulturen.

 

Restaurang “W starej kuchni”

W starej kuchni

“W starej kuchni” betyr “I det gamle kjøkkenet”. Restauranten ligger ved Tomasza 8 gate, i gangavstand til Hovedtorget. Restauranten tilbyr tradisjonelle polske retter til rimelige priser. Du kan smake på rosmarin-røkt “Tatar”, soppsuppe, pierogi med ulike typer fylling, og mange andre tradisjonelle retter.

 

 

Restaurang “Gościniec pod Zamkiem”

SONY DSC

“Gościniec pod Zamkiem” ligger ved foten av Wawel-høyden med spektakulær utsikt over Wawel-slottet. Restauranten ble etablert i 1996 og siden da har den servert tradisjonell polsk mat. Her kommer du til å spise alt fra hjemmelagde pierogi, rødbetsuppe og bigos. Retter lages av ferske råvarer og i henhold til tradisjonelle oppskrifter. På forespørsel arrangerer restauranten folkemusikk-konserter.

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  Agencja Digital: hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies
Auschwitz-Birkenau på svenska - fråga om datum och lediga platser - kontakta oss: travel@turpol.com