Turer på svenska till Auschwitz-Birkenau: varje tisdag, torsdag, lördag och söndag. Extra turer andra dagar: se fliken NEWS | Datum för turer på svenska till Saltgruvan: se fliken NEWS

Tyskie Ölbryggeri

PRIVAT TUR PÅ SVENSKA TILL TYSKIE ÖLBRYGGERI

Sugen på öl och en extra utflykt på svenska när du ändå är i Polen? Testa vår tur till ett av de äldsta och mest kända polska bryggerierna som ligger i  Tychy, bara 7 mil från Krakow!

 

Tyskie bryggeri (Tyskie Browary Książęce) brygger ölet Tyskie som är en av de mest sålda ölsorterna i Polen med omkring 18% av den polska marknaden. Under vår utflykt får du chansen att se hur Tyskie öl blir till samt och bekanta dig med bryggeriets historia med anor från 1600-talet. Turen avslutas med en provsmakning.

Längd:

Hela turen till Tyskie Ölbryggeri tar ca. 6 timmar (varav ca. 3 timmar på bryggeriet). 

Exempel på en vanlig tur:

Vi organiserar bara privata turer till ölbryggeriet, därför anpassar vi gärna hämtningstiden efter gruppens önskan. Vi hämtar upp er på ert hotell, kör till ölbryggeriet i Tychy där ni får bekanta er med ölets och ölbryggeriets historia. Ni får också ta del av produktionsprocessen och tjuvkika in i produktionshallen. Besöket avslutas med ölprovning. Efter turen kör vi er tillbaka till hotellet i Krakow.

Pris:

Svenskguidade turer till Tyskie ölbryggeri organiseras endast i form av privata arrangemang. Kontakta oss för ett kostnadsförslag!

 

 

Tyskie
Ölbryggeri

Ett av de äldsta och mest kända polska bryggerierna ligger i Tychy (bara 7 mil från Krakow).Tyskie bryggeri brygger ölet Tyskie som är det populäraste ölet i Polen. Det är extra gott att dricka det direkt vid källan.

 

Kontakta oss för att boka turen:

travel@turpol.com

 

 

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  tworzenie stron www - hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies