Turer på svenska till Auschwitz-Birkenau: skriv email på travel@turpol.com och fråga om lediga platser

Skolresor

Vi organiserar paketresor till Krakow för skolklasser från Sverige och Norge. Vi ordnar övernattning, transport, svenskguidade turer och andra evenemang anpassade efter era behov och er budget.

 

Besöket i det gamla Krakow kan kompletteras med en intressant lektion i historia om andra världskriget. Det största före detta nazisitiska koncentrationslägret Auschwitz som ligger nära Krakow är ett fortfarande aktuellt exempel på terror, massmord och förintelse.

 

Kazimierz – den gamla judiska stadsdelen i Krakow vittnar om det rika religiösa och sociala liv som judarna i Krakow levde före kriget. Ett besöket på museet som ligger i Oskar Schindlers gamla fabrik ger en annan syn på historien som berättades av Steven Spielberg i filmen Schindlers lista

 

Om ni önskar en skolresa av mer underhållande karaktär kan vi berika programmet med olika roliga evenemang såsom besök på nöjesparken Energylandia, Aquapark eller djurpark, bowling etc. Vi tar hand om er perfekta skolresa till Krakow!

 

EXEMPEL PÅ PROGRAM
Skolresa till Krakow
 

 

 

 

Ta dina elever till Kraków!

Kraków är ett perfekt ställe att organisera en skolresa. Många intressanta sevärdheter och den långa historien av polska kungarnas stad garanterar en lärorik utflykt för skolelever.

 

Kontakta oss för att boka resan: 

groups@turpol.com

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  Agencja Digital: hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies
Auschwitz-Birkenau på svenska - fråga om datum och lediga platser - kontakta oss: travel@turpol.com