Turer på svenska till Auschwitz-Birkenau: skriv email på travel@turpol.com och fråga om lediga platser

Om oss

VILKA ÄR VI?

TURPOL är en resebyrå som arrangerar resor för resenärer från hela Skandinavien. Vi erbjuder både gruppresor och dagsturer för privatpersoner. Vårt kontor ligger i Krakow – Polens kulturella huvudstad. Här blandas rik historia med modern dynamisk utveckling och det skapar en stämning du inte hittar någon annanstans. Vi är stolta över att bo och arbeta i Krakow.

VÅR HISTORIA

Vi har arbetat med gruppturism sedan 2001. Genom åren har vi fått en stor erfarenhet av turistbranschen och vi utvecklas ständigt. Vi samarbetar med flera resebyråer i Skandinavien och har kapacitet att ge service åt ännu fler kunder.

 

Varje år organiserar vi ungefär 100 gruppresor både för skolor och företag från Skandinavien. Dessutom arrangerar vi guidade dagsturer för ca 8000 privatpersoner per år. Antalet nöjda gäster växer hela tiden. Ett bevis på det är våra positiva omdömen på TripAdvisor där vi har fem stjärnor och Certificate of Excellence.

VÅR VISION

Våra guidade turer hålls främst på svenska och norska, men även på engelska, tyska och danska. Vi anordnar rundvisningar i Krakow, Auschwitz och i Saltgruvan i Wieliczka och vi arrangerar även guidningar på svenska i Warszwa, Gdansk, Wroclaw, Zakopane och Stutthof. 

 

Våra trevliga, hjälpsamma och erfarna guider utvecklas ständigt och arbetar med stort engagemang för att visa våra gäster de mest intressanta ställena i Polen.

 

Vårt mål är att alla besökare ska trivas här och känna sig trygga i vårt land. Vi vill att du som är vår gäst förstår olika aspekter av livet i Polen – därför berättar vi om vårt land på ditt modersmål!

 

onasfoto

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  Agencja Digital: hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies
Auschwitz-Birkenau på svenska - fråga om datum och lediga platser - kontakta oss: travel@turpol.com